Blog

Viziunile bărbaților asupra lenjeriei intime? Oare ce zic ei despre noi, femeile …?

Puţină stofă, dantelă şi culori puternice!!!! Aşa ar trebui să fie lenjeria femeilor, din perspectiva bărbaţilor, potrivit unui sondaj.

În viziunea bărbatului, lenjeria intimă a femeii ar trebui să lase multă piele la vedere, să fie din dantelă sau din plasă, să aibă fundiţe şi alte aplicaţii, iar culorile să fie îndrăzneţe, deși mulți dintre ei pledează pentru alb și negru.

Femeile au, însă, preferinţe foarte diferite, lucru care explică de ce 76% din ele ar prefera Tanga!!!

În topul preferinţelor peste jumătate (54%) din bărbaţi preferă sutienele cu jumătate de cupă (care acoperă doar jumărte de sân). Chiloței sexy și cât mai multă enigmă!!!

De partea cealaltă, majoritatea femeilor (62%) preferă să-şi acopere posteriorul mai mult şi aleg chiloţii normali. La fel de multe optează pentru sutienele care acoperă întreg sânul, pentru că acestea sunt mai confortabile.

Roşul conduce clasamentul în mediul Bărbaţilor – sunt mai îndrăzneţi şi când vine vorba de culoarea lenjeriei intime!!!!

Mai mult de jumătate dintre femei preferă negrul, albul şi culorile neutre. În schimb, reprezentanţii sexului masculin ar alege culorile mai puternice. Roşul este prima lor preferinţă, potrivit sondajului. Dantela, fundiţele şi paietele sunt pe placul bărbaţilor, dar nu şi al femeilor. Peste jumătate dintre ele (58%) optează pentru lenjeria mai simplă, fără aplicaţii, pentru că hainele se „aşază” mai bine peste aceste modele.

Reprezentanţii sexului masculin sunt înnebuniţi după dresurile cu jartiere, dar femeile nici nu vor să ausă de ele, motivând că sunt greu de îmbrăcat şi purtat. 78% din bărbaţi ar vrea să-şi vadă partenera purtând dres cu jartieră.

Există un singur detaliu asupra căruia atât bărbaţii, cât şi femeile cad de acord: sutienul şi chiloţii ar trebui să aibă acceaşi culoare sau, cel puţin, o nuanţă asemănătoare. Deşi preferă lenjeria intimă confortabilă în cea mai mare parte a timpului, majoritatea femeilor (84%) au în garderobă un „arsenal“ de seducţie pe care îl scot din sertar la ocazii speciale. Şi toate sunt de acord că lenjeria sexy le scade inhibiţiile sexuale şi le ajută să se simtă atrăgătoare.

„O lenjerie intimă frumoasă îţi oferă încredere în tine tot timpul, nu doar în dormitor, ci şi la serviciu, acasă ori când ieşi cu prietenii în oraş. Aşa că de ce să nu purtăm mereu o astfel de lenjerie?”, spune Emily Bendell, reprezentant al Bluebella, care a realizat sondajul.
Rămâiine să apreciezi care este preferința ta și a partenerului cu referire la lenjeria intimă pentru femei!!!
Așa deci, dacă vrei să fii seducătoare, feminină și sexy vino la b’Queen și transformă visul în realitate!!!