Blog

Tipurile de lenjerie intimă care cuceresc genul opus. Știai asta?

1.Lenjeria intimă transparentă
Un barbat poate fi usor cucerit daca porți un sutien transparent și o pereche de chiloței de culoarea identică cu culoarea pielii tale. Cei mai mulți bărbați vor sa fie incitați, iar o lenjerie intimă transparentă care dezvaluie căte puțin din zonele erogene ale femeii este soluția perfectă pentru o noapte de neuitat.

2.Dantela
Dantela este unul din produsele textile cele mai atent lucrate. Tesatura fină, aproape transparentă, stimulează imaginația barbatului. Asta ar însemna că l-ați cucerit!!!

3.Culoarea roșie
Indiferent de materialul din care sunt făcuți chiloții sau sutienul, culoarea roșie atrage din prima orice bărbat. Această culoare este asociată cu romantismul, cu senzualitatea, cu pasiunea și este principala culoare în dragoste. Nu înzădar toate produsele comerciale care se vând pentru îndragostiți sunt de culoare roșie!!!

4.Lenjeria babydoll
Un alt model de lenjerie intimă pe placul barbaților este cea de tipul babydoll. Lenjeria babydoll este perfectă pentru femei, deoarece cunoaștem ca arată ca o rochița, acoperă imperfecțiunile. Deci, scapa de complexe și imbracă-te cu acest model de lenjerie daca vrei sa il cucerești definitiv!

b’Queen Lingerie îți poate oferi toate aceste piese de lenjerie intimă, ba chiar și coasem la comandă după propriul dv. gust și stil!!!
Așa dar scapă de complexe și fii cea mai senzuală pentru jumătatea ta. Nu înzădar se spune … bărbații iubesc cu privirea !!!