Termeni și condiții
Atenție! Înainte de a utiliza acest site, citiți cu atenție aceste condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să evitați utilizarea site-ului.

Utilizarea site-ului
Site-ul bqueenlingerie.md (denumit în continuare „b’Queen Lingerie”) vă permite să vizualizați și să descărcați materiale de pe acest site (denumit în continuare „Site”) numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să păstrați toate informațiile privind drepturile de autor și alte informații despre drepturile de proprietate conținute în materialele sursă și orice copie a acestora. Este interzisă modificarea materialelor acestui Site, precum și distribuirea sau afișarea acestora sub orice formă sau utilizarea acestora în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Orice utilizare a acestor materiale pe alte site-uri sau pe rețele de socializare este interzisă. Site-ul, conținutul și serviciile oferite pe Site sunt acceptate de dvs. fără modificări în condițiile acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prevăzute în acest document, nu utilizați Site-ul și serviciile furnizate prin intermediul acestuia. Prin crearea unui cont pe Site, confirmați că acceptați „Termenii și condițiile site-ului”.
b’Queen Lingerie poate modifica acest document în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați periodic această pagină și să vă familiarizați cu Termenii și condițiile, deoarece acest document vă obligă legal. Dacă continuați să utilizați serviciile Site-ului, confirmați automat că acceptați modificările „Termenilor și condițiilor site-ului”.

Limitarea responsabilității
Materialele și serviciile acestui site sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție. b’Queen Lingerie nu garantează acuratețea și completitudinea materialelor, programelor și serviciilor furnizate pe acest Site. b’Queen Lingerie poate modifica, în orice moment, fără înștiințare, materialele și serviciile furnizate pe acest Site, precum și produsele și prețurile menționate în acestea. Prețul produselor și a serviciilor b’Queen Lingerie, care sunt disponibile prin intermediul Site-ului, cât și modalitățile de plată a serviciilor b’Queen Lingerie, sunt afișate public în descrierea produsului sau serviciului, ales de utilizator. În cazul învechirii materialelor și serviciilor de pe acest Site, b’Queen Lingerie nu este obligată să le actualizeze. b’Queen Lingerie nu poartă nicio răspundere pentru pierderi: directe, indirecte, incidentale, intenționate (inclusiv, dar fără a se limita la daunele rezultate din pierderea profitului, date sau din întreruperea activității afacerii) care rezultă din utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării acestui site.

Înregistrarea pe site
Înregistrându-vă pe Site, sunteți de acord să furnizați informații veridice, precise despre dvs. și datele dvs. de contact.
În urma înregistrării, primiți un nume de utilizator și o parolă, pentru siguranța cărora sunteți responsabili. De asemenea, sunteți responsabili pentru toate acțiunile ce au loc pe Site din numele dvs. de utilizator. Ca utilizatori ai Site-ului, sunteți responsabili pentru acțiunile dvs. și pentru consecințele posibile ale postării materialelor pe care le descărcați și le puneți la dispoziția altor utilizatori în mod interactiv. Aceasta înseamnă că utilizatorul este pe deplin responsabil pentru conținutul pe care îl descarcă sau îl pune la dispoziția publicului prin contul creat pe Site.

Contact și comentarii
Contactându-ne sau lăsând comentarii pe site, purtați răspundere pentru faptul că mesajul nu este ilegal, dăunător, amenințător, calomnios, ofensator, nu încalcă drepturile de autor, nu promovează ura și/sau discriminarea oamenilor pe motive rasiale, etnice, de gen, religioase, sociale, nu conțin insulte în adresa anumitor persoane sau organizații, și nu încalcă, în nici un fel, legislația actuală a Republicii Moldova. Sunteți de acord că b’Queen Lingerie poate șterge mesajul fără consimțământul dvs. și, de asemenea, îl poate utiliza gratuit la discreție. b’Queen Lingerie nu poartă responsabilitate pentru nicio informație postată de utilizatorii site-ului.

Utilizarea datelor cu caracter personal
Compania Antigona SRL este operator de date cu caracter personal cu sediul la adresa: str.Ismail 116/10, of.9, or. Chișinău, Republica Moldova.
Folosim diverse tehnologii pentru colectarea și stocarea informațiilor atunci când vizitați site-ul b’Queen Lingerie (mai multe despre protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal). Aceasta poate include înregistrarea unuia sau mai multor cookie-uri sau identificatori anonimi. De asemenea, folosim cookie-uri și identificatori anonimi atunci când interacționați cu serviciile oferite de partenerii noștri, cum ar fi serviciile de publicitate, de exemplu, care apar pe alte site-uri.
În conformitate cu Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, administrația site-ului b’Queen Lingerie este obligată să utilizeze datele cu caracter personal, pe care le furnizați despre dvs., doar respectând normele de securitate și numai în scopurile stabilite. Înregistrându-vă pe Site, confirmați că sunteți de acord în mod clar și neechivoc că datele dvs. personale vor fi adăugate în baza de date a companiei Antigona SRL care deține Site-ul și vor fi prelucrate și utilizate în viitor în modul stabilit de Regulamentul privind prelucrarea informațiilor ce conțin date cu caracter personal în cadrul site-lui bqueenlingerie.md.

7. CUM CUMPAR – CUM PLATESC – POLITICA DE VANZARE ONLINE

7.1. Accesul la serviciu
7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site sau descarca aplicatia mobila iOS sau Android.
7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
7.1.3. BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise de la art. 7.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc) , accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel BQUEENLINGERIE. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.
7.1.6. BQUEENLINGERIE poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea / invalidarea tranzactiei online;
furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
activitatea Clientului poate produce daune site-ului bqueenlingerie.md, societatii BQUEENLINGERIE  si /sau partenerilor sai;
Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi BQUEENLINGERIE ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;
alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 30 zile).

7.2. Produse si servicii

7.2.1. BQUEENLINGERIE poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BQUEENLINGERIE are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
7.2.3. BQUEENLINGERIE poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.
7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).
7.2.5. Pretul RRP semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica, nefiind asimilate si nefiind incluse in vanzarile cu pret redus, astfel cum acestea sunt definite de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.
7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. BQUEENLINGERIE nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.
7.2.7. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat online), prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.
7.2.8. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse. In cazul in care Clientul comanda cantitati mai mari din acelasi produs (mai mult de 5 produse de acelasi tip), pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau comanda este in valoare de mai mult de 1500 (omiecincisute) lei, BQUEENLINGERIE  ofera posibilitatea de a achita comenzile doar in avans, prin transfer bancar. Plata in numerar la livrare (la curier) este taxata suplimentar cu 5 lei/comanda.
7.2.9. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BQUEENLINGERIE, acestea fiind cu titlu de prezentare. BQUEENLINGERIE poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.
7.2.10. In imaginile produselor si/sau serviciilor BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.
7.2.11. In cazul putin probabil cand BQUEENLINGERIE nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:
a. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat
b. primirea unor credite activabile pe site in anumite conditii care vor putea fi folosite pentru achizitii produse doar pe www.bqueenlingerie.md
7.2.12. TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre BQUEENLINGERIE catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre BQUEENLINGERIE  (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe www.bqueenlingerie.md). Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.
7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7.3.3. Contractul la distanta este considerat incheiat de catre BQUEENLINGERIE  atunci cand comanda plasata de catre Client este confirmata electronic de catre BQUEENLINGERIE, in urma receptiei tuturor produselor (dpdv cantitativ si calitativ) din acea comanda de catre BQUEENLINGERIE (direct sau prin subcontractori). Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului si inainte de a expedia produsele, BQUEENLINGERIE are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de BQUEENLINGERIE (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca BQUEENLINGERIE nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.
7.3.4. BQUEENLINGERIE  va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

3.4.1. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
3.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea BQUEENLINGERIE si/sau partenerilor acestuia;
3.4.3. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
3.4.4. pentru alte motive obiective.

7.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat , suma aceasta va fi rambursata de catre BQUEENLINGERIE  in maxim 14 zile de la data la care BQUEENLINGERIE a luat la cunostiinta de acest fapt.
7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de BQUEENLINGERIE, BQUEENLINGERIE va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea clientului. In aceasta situatie, BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si posibilitatea de a oferi alte produse cu un discount stabilit catre BQUEENLINGERIE.

7.3.7. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului. Clientul va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe comenzi@bqueenlingerie.md mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.
a. Clientul renunta la un produs si notifica BQUEENLINGERIE inainte de expedierea comenzii

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii comenzii

c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare

d. Modificarea adresei de livrare

e. Cumularea comenzilor (valabil doar pentru comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta a ultimei zile din interval). In situatia cumularii unei comenzi, comanda initiala se anuleaza si statusul acesteia va aparea ca fiind “comanda anulata”, iar produsele aferente comenzii cumulate se vor adauga in comanda cu care se solicita cumularea.

f. Modificarea metodei de plata

g. Modificare date pentru facturare

7.3.8. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza sa achite prin transfer bancar a contravalorii acestora.
7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
7.4. Comanda telefonica
7.4.1. Clientul / Membrul nu poate efectua comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea comenzii la telefon.
7.5. Contract si finalizare
7.5.1. BQUEENLINGERIE va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.
7.5.2. BQUEENLINGERIE va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art. 319 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal si va putea fi descarcata in format pdf din contul Membrului.
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea BQUEENLINGERIE , devine Contract onorat.
7.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.
7.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica BQUEENLINGERIE si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin e-mail catre adresa contact@bqueenlingerie.md cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).

7.6. DESPRE LIVRARE

7.6.1. Curier Standard, livrarea catre Client a produselor achizitionate de la BQUEENLINGERIE, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.
Pretul livrarii produselor practicat de BQUEENLINGERIE este de 20 RON (inclusiv TVA),taxa unica de transport.

In situatia in care clientul doreste redirectionarea coletului, BQUEENLINGERIE nu va asigura costurile privind redirectionarea, acestea vor fi suportate integral de catre client. Clientul declarand la achizitionare produsului adresa de livrare.
Pentru colete voluminoase sau cele care depasesc 5 kg, BQUEENLINGERIE poate adauga o taxa suplimentare de transport. Taxa include materiale suplimentare pentru protectie, transport special pentru colete voluminoase si asigurarea produselor pe durata transportului si livrare pana in fata usii locuintei.
In anumite conditii BQUEENLINGERIE poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). BQUEENLINGERIE nu poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilorBQUEENLINGERIE.
7.6.2. Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al BQUEENLINGERIE, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul BQUEENLINGERIE, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).
Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 – 4 zile) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, BQUEENLINGERIE va informa de indata Clientul prin E-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.
7.6.3 Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita (aceasta oferta nu se refera la taxa de manevrare care este separat perceputa) pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 150 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:
a. greutatea coletului sub 5 kg
b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)
c. in cazul nereturnarii produsului.
Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru BQUEENLINGERIE. Oferirea transportului gratuit nu exclude perceperea unei taxe de manevrare pentru colete voluminoase.

7.7. Curier 3 H.

7.7.1 Pretul livrarii produselor practicat de BQUEENLINGERIE este de 20 RON (inclusiv TVA),taxa unica de transport.

In situatia in care clientul doreste redirectionarea coletului, BQUEENLINGERIE nu va asigura costurile privind redirectionarea, acestea vor fi suportate integral de catre client. Clientul declarand la achizitionare produsului adresa de livrare.
Pentru colete voluminoase sau cele care depasesc 2 kg, BQUEENLINGERIE poate adauga o taxa suplimentare de transport. Taxa include materiale suplimentare pentru protectie, transport special pentru colete voluminoase si asigurarea produselor pe durata transportului si livrare pana in fata usii locuintei.
In anumite conditii BQUEENLINGERIE poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). BQUEENLINGERIE nu poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilorBQUEENLINGERIE.

7.7.2. Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de 3 ore in situatia in care produsul este in stoc si poate fi livrat in programul de lucru de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00 – 15:00 pentru a putea fi procesate si livrate pana la ora 18:00. Pentru comenzile date dupa ora 15:00 livrarea va fi facuta a doua zi pana in ora 12:00( facand exceptie Sambata si Duminica),  in situatia in care produsul nu este in stoc BQUEENLINGERIE  va comunica clientului acest lucru iar acesta va decide daca doreste sa plaseze comanda catre un curier normal. Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.
7.7.3 Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita  pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 75 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:
a. greutatea coletului sub 2 kg
b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)
c. in cazul nereturnarii produsului.
Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru BQUEENLINGERIE. Oferirea transportului gratuit nu exclude perceperea unei taxe de manevrare pentru colete voluminoase.

7.8. CALITATE SI GARANTII

7.8.1. BQUEENLINGERIE respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la BQUEENLINGERIE. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea BQUEENLINGERIE, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; BQUEENLINGERIE nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea BQUEENLINGERIE. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.
7.8.2. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie BQUEENLINGERIE si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.bqueenlingerie.md, prin e-mail, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau e-mail catre comenzi@bqueenlingerie.md.

7.9. RETURNAREA PRODUSELOR SI GARANTII

7.9.1. Produsele comercializate pe bqueenlingerie.md sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014 deoarece sunt produse de lenjerie intima ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, clientul nu mai poate face retur daca produsul a fost desigilat. Clientul poate cere retur in cazul in care gaseste un alt produs sau o marime diferita fata de ce a comandat pe site. Clientul poate cere retur in aceste conditii in cel mult 14 zile de la data cumpararii produsului.

7.9.2. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza BQUEENLINGERIE cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:
a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pentru descarcare aici (click aici);
b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

7.9.4. Clientului care a notificat BQUEENLINGERIE conform art 7.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre BQUEENLINGERIE sau unei persoane autorizate de BQUEENLINGERIE sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.bqueenlingerie.md), fara intarziere nejustificata de la data la care acesta a comunicat BQUEENLINGERIE decizia sa de retragere din contract.

7.9.5. Transportul de retur in cazul in care exista alt produs in colet sau o alta marime fata de ce a fost comandat este asigurat de catre BQUEENLINGERIE, iar in cazul rambursarii acesta este se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

7.9.6. In cazul in care produsul nu a fost desigilat si este conform cu comanda plasata, dar clientul doreste retur, transportul de retur/re-expediere este asigurat de catre client, iar in cazul rambursarii acesta este se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

8. FRAUDA

8.1. BQUEENLINGERIE nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
8.3. BQUEENLINGERIE declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele BQUEENLINGERIE.
8.4. Clientul sau Membrul va informa BQUEENLINGERIE asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. BQUEENLINGERIE nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
8.6. Comunicarile realizate de catre BQUEENLINGERIE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau BQUEENLINGERIE. BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre BQUEENLINGERIE catre Membru / Client.
8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BQUEENLINGERIE catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
8.8. Urmarirea de obtinere de credite BQUEENLINGERIE in conditiile art. 7.9 prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale, mai mult de un cont per persoana fizica sau prin folosirea identitatii unor persoane dar de catre alta persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la siteurile BQUEENLINGERIE si raportarea catre autoritatile relevante.

9. LIMITARE SI RESPONSABILITATE

9.1. BQUEENLINGERIE nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre BQUEENLINGERIE violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii BQUEENLINGERIE, conform detaliilor de contact la delivery@bqueenlingerie.md astfel incat BQUEENLINGERIE sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. BQUEENLINGERIE nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al BQUEENLINGERIE.
9.4. BQUEENLINGERIE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. BQUEENLINGERIE este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al BQUEENLINGERIE, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. BQUEENLINGERIE nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. 10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
10.6. Exceptional (fara vina BQUEENLINGERIE ) si din cauza unui caz fortuit (cum ar fi accident al transportatorului sau al furnizorului) este posibil ca livrarea produselor nu va putea fi facuta. In acest caz, Membrului/Clientului i se va returna suma platita in avans sau posibilitatea de a alege un alt produs daca produsul ales de client nu mai este in stoc si nu doreste sa mai astepte pana al livrarea produsului.

LITIGII

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BQUEENLINGERIE, Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre BQUEENLINGERIE si Membrului/Clientului se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si BQUEENLINGERIE sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul , in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPOZITII FINALE

12.1. BQueen Lingerie isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, BQUEENLINGERIE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. BQUEENLINGERIE isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

CONTACT SI ALTE INFORMATII

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu BQUEENLINGERIE, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin e-mail la delivery@bqueenlingerie.md
13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.bqueenlingerie.md functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Antigona SRL..