Blog

Sutienele tip Braletti – confort și comoditate zilnică

Lenjeria intimă este o piesă dintre cele mai discrete pentru noi, femeile, dar foarte importantă de zi cu zi. Uneori avem chiar un mare disconfort de la zilnica utilizare a acestuia, deaceea ideea revoluționară a designerilor de a reflecta confortul zilnic în stilul Braletti al sutienului a fost susținut de majoritatea din noi, femeile.

Stilul braletti se deosebește de celelalte stiluri de sutien pentru că este simplu, majoritatea cazurilor, din dantelă fină, lipsit de balene și cu multe elemente adiționale: benzi, elastic etc. Este potrivit în mare parte pentru femeile cu pieptul mic, dar, nu se exclude și modelul cu piept mai voluminos, în cazul când nu este nevoie de o susținere specială. Imaginația duce și mai departe în largul fanteziei feminine, utilizând și diverse accesorii, cum ar fi portjartierele sau elemente de aripi, în cazul b’Queen Lingerie am utilizat și accesorii din pene pentru ocazii speciale care ar remarca feminitatea.

Ușor si foarte simplu aceste accesorii se scot, lăsând un simplu compleu fin și elegant în stilul Braletti.

Ca și celelalte articole vestimentare și acest stil păstrează diverse culori.b’Queen Lingerie a optat pentru culoarea roșie, bordo, deoarece luna februarie și luna martie este perioada dragostei și senzualității, precum și eleganței femeii!!!

Diverse accesorii adezive care vin să accentuieze farmecul feminin sunt elementele care înfrumusețează compleurile și, care, cu ușurință le transformă în ceva special!!!

b’Queen Lingerie Vă așteaptă cu drag pe adresa: str. Decebal, CC Elat, etajul 3, Nr. 90

Nu ezita să ai aceste compleuri în garderoba ta !!! Fii elegantă începând de la lenjeria intimă!!!