Blog

Lenjeria intimă. Știi să o alegi corect?

Lenjeria intima are o istorie care demonstreaza ca unele lucruri nu se schimba niciodata. De la corsetele vintage si pana la sutienul push-up de astazi, lenjeria a evoluat ca forma, dar scopul ei a ramas acelasi: de a pune in valoare senzualitatea formelor feminine.

Noua tendinta a tinutelor cu lenjeria intima la vedere este incarcata de o senzualitate ispititoare, dar in egala masura straneste dileme printre reprezentantele sexului frumos. Cu siguranta te intrebi cum sa-ti alegi sutienul potrivit, ce lenjerie merge a fi lasata la vedere, fara a deveni vulgara la un party extravagant sau ce piese erotice pot fi purtate cu o rochie din dantela transparenta. Pentru toate aceste dileme, Raluca Covic – specialistul Aubade Paris in Romania, raspunde cu sfaturi utile si usor de urmat de catre orice cuceritoare moderna.

Majoritatea femeilor nu stiu ce marime sa ceara cand trebuie sa probeze un sutien. In afara de determinarea masurii bustului si masurii cupei, lucruri cu care va poate ajuta specialistul direct in magazin, trebuie sa mai fiti atente si la alte cateva detalii. Lenjeria intima potrivita iti poate schimba viata!

Iata 4 solutii practice care iti vor oferi un plus de comoditate & sex-appeal:
1. In momentul in care alegi o marca noua sau un model nou, probeaza! Unitatile de masura au rol doar de a ghida alegerea potrivita a unui sutien, si nu reprezinta intotdeauna realitatea absoluta. Sutienul trebuie sa ti se potriveasca perfect: sanii nu trebuie sa se reverse nici in lateral, nici deasupra cupei, banda elastica trebuie sa stea in pozitie orizontala nu sa se ridice, sutienul nu trebuie sa stranga sau sa lase urme pe piele dupa ce e scos, structura din fata trebuie sa stea lipita de stern.

2. Sutienul potrivit trebuie sa iti puna cel mai bine in valoare formele, fie ca e vorba de jumatate de cupa (foarte sexy, de obicei din materiale transparente), fie ca e vorba de un sutien plunge (cu dublura, creand un decolteu adanc), sau un sutien cu cupa ¾ care ramane sexy chiar daca imbraca pieptul.

3. Adapteaza sutienul la tinuta pe care o porti Modelul plunge pentru un decolteu adanc, balconnet cu bretele detasabile (inventat de Aubade) pentru o tinuta cu umerii descoperiti.

4. Sutienul push-up este una dintre marile inventii din moda Fiecare marca de lenjerie foloseste diverse materiale in a realiza pernitele specifice acestui tip de sutien (burete, material textil sau mai nou silicon).