Blog

Ești curioasă să afli? …..Ce tip de femeie esti în dependență de lenjeria intimă pe care o alegi?

Crezi sau nu în puterea magnifică a lenjeriei intime? Te motivează cumva să fii mai seducătoare, mai încrezută? Știi ce tip de femeie/domniță ești? Analizează aceste 6 tipuri diferite de lenjerie şi încearcă să vezi care dintre ele ţi se potriveşte
Femeie/domniță cuminte

Lenjeria de fată cuminte este simbolul simplităţii şi scoate în evidenţă fumuseţea naturală a fiecărei fete. Acest tip de lenjerie este în general nestructurat, piesele fiind moi şi delicate. Fetei care poartă acest tip de lenjerie îi place să fie sofisticată, însă nu exagerează în efortul pe care îl depune atunci când îşi alege lenjeria în fiecare dimineaţă. Important pentru ea este să arate bine şi să se simtă bine. Fetele cuminţi sunt foare practice şi se orientează spre eficiență şi utilitate. Ele pun mult accent pe frumuseţea interioară, iar corsetele şi portjartierele nu sunt genul lor.
Femeie/domniță romantică

Dacă eşti romantică, atunci lenjeria ta intimă va exprima în mod nemijlocit acest lucru. Eşti o persoană care este elegantă şi senzuală, lenjeria ta va fi în culori pastelate şi accesorizată cu dantelă. De asemenea, pe lângă culorile deschise, culorile închise precum vişiniul sau albastrul marin te vor putea pune foarte bine în valoare în anumite momente. Romantismul lăuntric va genera și energia ta exterioară care nu va întârzia să molipsească persoana de vis-a vis!!! Lenjeria ta preferată este delicată şi specială. Eşti înclinată spre modelele clasice.
Femeie/domniță curajoasă

Această fată iubeşte să îi facă pe ceilalţi să fie interesaţi de ea. Emani încredere, lux şi pasiune. Îţi place să te îmbraci elegant şi să te inspiri din stilul vedetelor sofisticate de la Hollywood. Nu te deranjează să pierzi mai mult timp pentru a te asigura că arăţi perfect. Lenjeria ta preferată este din mătase sau dantelă, fiind de foarte bună calitate. Pentru tine este foarte important să fii mereu pregătită pentru o noapte romantică cu un actor celebru.
Femeie/domniță provocatoare

Fata cu personalitate provocatoare emană sexualitate. Ea este încrezătoare în corpul ei şi este extrem de senzuală în mod natural. Ea va plasa atenţia asupra ei indiferent de circumstanţe. Fata provocatoare poate fi întruchiparea oricărei femei normale, voluptoase, irezistibile, senzuale. Ea adoră dansurile porvocatoare, sexualitatea şi alege lenjerie care să o pună în valoare. Din garderoba ei nu vor lipsi corstele, jartierele, mănuşile şi tocurile înalte.
Femeie/domniță băieţoasă

Prioritatea acestei fete este libertatea de mişcare. Ea vrea să rămână la lucruri simple, nu acordă multă atenţie culorilor sau modelelor pieselor, însă va aprecia calitatea şi versatilitatea pieselor. Confortul va fi principala trăsătură a pieselor sale de lenjerie. De multe ori ea poate fi prea conservatoare, punând mai mult preţ pe caracterul pieselor decât pe estetica lor.
Femeie/domniță fetişistă

Dacă eşti fata fetișită, atunci emani încredere, sexualitate şi erotism. Estetica ta este construită în jurul îndrăznelii, a excesului şi a dominării. Alegerea ta de lenjerie intimă este una extrem de extrovertită, nu te temi să încerci lucruri noi. Orice fel de accesoriu va putea fi încorporat cu succes în ţinutele tale. Eşti o persoană care adoră să provoace şi să încânte.
Dacă te recunoşti într-una dintre aceste personalităţi de lenjerie, nu ezita să te îmbraci într-un mod care să ţi se potrivească şi prin care să reuşeşti să îţi pui în valoare sexualitatea ta înnăscută. Ţine minte că cel mai important aspect al lenjeriei este că te va face să te simţi încrezătoare şi sexy, aşa că alege piesele care să te avantajeze şi să te complimenteze. b’Queen Lingerie vine să te ajute în acest caz!!! Seletează modelul potrivit , allege tipul de femeie care esti și nu întârzia să vii la b’Queen Lingerie!!!