Tendințele în lenjeria intimă pentru femei în 2019

Pentru noi, femeile, senzualitatea feminină este o perfecțiune de neinlocuit care înarmează cu încrederea în sine! Și dacă haina poate face din chipul unei femei un model de senzualitate, lenjeria intima este cea care desavarseste perfectiunea, făcând parte din latura enigmatică a feminității, având acces doar penrtu privirile care femeile iși doresc sa fie cu adevarat seducatoare. Deci, să cunoașteți, că alegerea lenjeriei intime este o adevărată artă cu anumiți descriptori…. pentru ce? pentru cine? cu ce ocazie? etc.

Dacă e să vorbim despre noile tendințe , ne-am referi la culorile dominante. Specialiștii vin să evidențieze culoarea maro, alb , negru – care pun accent, în primul rând, pe ” liniștea” coloristică, în completarea acestui efect vin stofele: dantela sau tulul foarte fin.

Puritatea feminină – albul !

Liniștea coloristică – maroul!

Grația feminină – clasicul negru!

Seducția feminină – roșul!

Stiind că ești femeia care își completează lookul începand de la lenjeria intimă care vine să completeze senzualitatea feminină, nu ezita să ai aceste modele în garderoba ta! Dantele fine și stofe de calitate sunt componentele acestor compleuri de lux, marca b’Queen!
Te așteprăm pe adresa: Chișinău, Botanica, str. Decebal 99, CC ELAT, etajul 3, Nr. 90


 Noutăți asemănătoare

article-image

Ce oportunități te așteaptă la b’Queen Lingerie

b’Queen Lingerie îți propune un șir de servicii utile și foarte comode pentru tine!!! Ești în căutarea unui cadou? Poți la b’Queen Lingerie să găsești varianta optimală, amblaj perfect din clasa premium vine să-ți facă cel mai frumos dar pentru persoana iubită!!! Ești în căutarea…

Vezi articol
article-image

Grand Defile, CPM Moscova

Free Download WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreeDownload Premium WordPress Themes FreeDownload WordPress ThemesZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=download lenevo firmwareDownload WordPress Themesudemy paid course free download

Vezi articol