Știi care sunt tendințele în lenjeria intimă pentru femei în 2018?

Sondajele efectuate în rândul femeilor vorbesc despre faptul că majoritatea au în șifonierul său cel puțin un set de lenjerie de lux pe care îl poartă la anumite ocazii… Nu-i așa?
Oricare dintre noi femeile, își dorește o lenjerie frumoasă, dar și în tendințele modei. Tendintele pentru lenjeria intima sunt in stransa legatura cu cele din fashion. In ultimele sezoane, lenjeria cu linie retro, glam rock sau boho-chic.

Din punct de vedere al culorii, se specifică: violet în combinație cu negru, roz aprins, gri , bej, galben, turcoaz, albastru. În top rămân a fi negrul cu albul. În alegerea culorilor, cel mai important e sa ții cont de principiul ce prevaleaza în fata oricarei tendințe: să fie potrivită cu ochii și temperamentul tău!!!

Astfel, dacă vă doriți în rândurile fashionistelor sub aspectul lenjeriei intime de lux, b’Queen Lingerie îți poate oferi o gamă largă de produse în culorile anului 2018: violet în combinație cu negru, roz aprins, roșu, gri , bej, galben, turcoaz, albastru.


 Noutăți asemănătoare

article-image

Sutienele tip Braletti – confort și comoditate zilnică

Lenjeria intimă este o piesă dintre cele mai discrete pentru noi, femeile, dar foarte importantă de zi cu zi. Uneori avem chiar un mare disconfort de la zilnica utilizare a acestuia, deaceea ideea revoluționară a designerilor de a reflecta confortul zilnic în stilul Braletti al…

Vezi articol
article-image

Lenjeria intimă. Știi să o alegi corect?

Lenjeria intima are o istorie care demonstreaza ca unele lucruri nu se schimba niciodata. De la corsetele vintage si pana la sutienul push-up de astazi, lenjeria a evoluat ca forma, dar scopul ei a ramas acelasi: de a pune in valoare senzualitatea formelor feminine. Noua…

Vezi articol