Știi care sunt tendințele în lenjeria intimă pentru femei în 2018?

Sondajele efectuate în rândul femeilor vorbesc despre faptul că majoritatea au în șifonierul său cel puțin un set de lenjerie de lux pe care îl poartă la anumite ocazii… Nu-i așa?
Oricare dintre noi femeile, își dorește o lenjerie frumoasă, dar și în tendințele modei. Tendintele pentru lenjeria intima sunt in stransa legatura cu cele din fashion. In ultimele sezoane, lenjeria cu linie retro, glam rock sau boho-chic.

Din punct de vedere al culorii, se specifică: violet în combinație cu negru, roz aprins, gri , bej, galben, turcoaz, albastru. În top rămân a fi negrul cu albul. În alegerea culorilor, cel mai important e sa ții cont de principiul ce prevaleaza în fata oricarei tendințe: să fie potrivită cu ochii și temperamentul tău!!!

Astfel, dacă vă doriți în rândurile fashionistelor sub aspectul lenjeriei intime de lux, b’Queen Lingerie îți poate oferi o gamă largă de produse în culorile anului 2018: violet în combinație cu negru, roz aprins, roșu, gri , bej, galben, turcoaz, albastru.


 Noutăți asemănătoare

article-image

Lenjeria intimă – expresia rafinamentului, eleganței și senzualității!!!

Este important să acordăm o mare atenție lenjeriei de corp, cât și neglijeurilor care nu lipsesc din garderoba noastră. Stofele sunt cele mai importante deoarece ne dorim confort și comoditate în portul lenjeriei intime. Lenjeria intimă din mătase, dantelă, satin și bumbac sunt cele mai…

Vezi articol
article-image

Viziunile bărbaților asupra lenjeriei intime? Oare ce zic ei despre noi, femeile …?

Puţină stofă, dantelă şi culori puternice!!!! Aşa ar trebui să fie lenjeria femeilor, din perspectiva bărbaţilor, potrivit unui sondaj. În viziunea bărbatului, lenjeria intimă a femeii ar trebui să lase multă piele la vedere, să fie din dantelă sau din plasă, să aibă fundiţe şi…

Vezi articol