Poate oare lenjeria intimă sa-ți facă viața mai frumoasă?

Poate oare lenjeria intimă sa-ți facă viața mai frumoasă?
Am decis să mergem astăzi cu voi, cei care ne urmăriți la o mică discuție ce ar finisa cu un răspuns la întrebarea – Poate oare lnjeria intimă să-ți facă viața mai frumoasă?
Consider, că orice femeie simte necesitatea să fie admirată și adorată de către genul opus/ Dar oare acest lucru întotdeauna ne produce satisfacție sau mai e ceva la mijloc care am avea nevoie întâi să rezolvăm?

Ce as dori să spun e legat anume de satisfactia launtrică a fiecărei femei:
Alege intotdeauna calitatea .Calitatea inseamnă respect pentru tine!!!

Faptul ca alegi o lenjerie intima de calitate, înseamna că te respecți în primul rând pe tine însați. Trebuie să te simti confortabil întreaga zi, trebuie să iți protejezi pielea, iar lenjeria mai trebuie să arate bine și sa nu se vadă prin haine.

Alegerea corecta a lenjeriei intime este o alegere sanatoasă !!!
Ai purtat vreodată lenjerie intimă din material sintetic? Pe langa faptul ca acest material favorizează acumularea bacteriilor, nu este deloc confortabil. Medicii recomandă o atenție desavârșită atunci când alegem lenjeria intimă, pe lângă stil sunt necesare comoditatea și calitatea/ Nu uita asta!!!

Totul porneste de la lenjerie
Lenjeria este prima piesă de îmbracăminte pe care o pui pe tine. Oricât de atractivă ar fi lenjeria ta intimă, este inestetic sa se vadă prin haine. Cusaturile proeminente pot sa strice eleganța unei ținute alese cu grijă. Vezi ce alegere faci!!!

Ce părere ai tu? Poate oare lenjeria intimă sa – ți facă viața mai frumoasă? Scrie in comentarii să știm și noi!!!


 Noutăți asemănătoare

article-image

Tipurile de lenjerie intimă care cuceresc genul opus. Știai asta?

1.Lenjeria intimă transparentă Un barbat poate fi usor cucerit daca porți un sutien transparent și o pereche de chiloței de culoarea identică cu culoarea pielii tale. Cei mai mulți bărbați vor sa fie incitați, iar o lenjerie intimă transparentă care dezvaluie căte puțin din zonele…

Vezi articol
article-image

Tendințele în lenjeria intimă pentru femei în 2019

Pentru noi, femeile, senzualitatea feminină este o perfecțiune de neinlocuit care înarmează cu încrederea în sine! Și dacă haina poate face din chipul unei femei un model de senzualitate, lenjeria intima este cea care desavarseste perfectiunea, făcând parte din latura enigmatică a feminității, având acces…

Vezi articol